Western Union

Otkup zlata u Menjačnici Paris po najpovoljnijim cenama

Western Union pruža jedan od najsigurnijih usluga za transfer novca bilo gde u svetu. Novac koji Vam je poslat preko Western Uniona možete preuzeti na najbližem šalteru menjačnice Paris. Za prijem novca nije Vam potreban otvoren račun u banci, a nema ni popunjavanja formulara. Novac je u Vašim rukama za samo nekoliko minuta

Western Union pruža brzu, sigurnu i jednostavnu uslugu prenosa novca na skoro pola miliona lokacija širom sveta u preko 200 zemalja. Pored značajne praktičnosti, postoji i mogućnost isplate osobama koje primaju novac u valuti zemlje u kojoj se nalaze.

Slanje novca

Potrebni su podaci primaoca i Vaša lična karta. Po izvršenju transakcije potpisujete formular koji dobijate od našeg operatera i nakon toga dobijate kontrolni broj (MTCN) koji je potrebno da pošaljete primaocu novca.

Primanje novca

Potrebna Vam je lična karta i kontrolni broj (MTCN) koji Vam je dostavila osoba koja Vam šalje novac. U našoj poslovnici preuzimate novac i potpisujete potvrdu o prijemu novca.

Otkup zlata

Naše stručno osoblje, za samo nekoliko minuta, izvršiće postupak procene zlata i isplatu gotovine. Vršimo otkup zlata, zlatnika, medalja, zubnog zlata, zlatnih satova, nakita, zlatnih pločica, zlata svih finoća. Otkup zlata po najpovoljnijim cenama.

Western Union

Western Union pruža jedan od najsigurnijih usluga za transfer novca bilo gde u svetu. Novac koji Vam je poslat preko Western Uniona možete preuzeti na najbližem šalteru menjačnice Paris. Za prijem novca nije Vam potreban otvoren račun u banci...

Paris Mobile Servis

Brz i pouzdan servis mobilnih telefona Vam omogućava popravku Vašeg uređaja u rekordnom roku. Takodje nudimo i kompletnu softversku podršku i dekodiranje svih uređaja.

Platni promet

Od 15. avgusta 2016. usluge platnog prometa u Menjačnicama Paris. Plaćajte kućne račune lakše i brže u našim poslovnicama.